Tratamentul afectiunilor gingiei

Suntem aproape de fiecare pacient în parte cu tratamente ce respectă protocoale terapeutice de specialitate și personalizate, astfel încât să oprim evoluția bolii și să menținem dinții naturali pe arcadă.

Tratamente copii

Poți să îi oferi copilului tău o sănătate orală excelentă și un zâmbet frumos prin tratamente ortodontice profesionale! Îi vom invăța pe cei micuți cum să-și îngrijească în mod corect dantura.

Carii dentare

Caria dentară este o afecțiune destul de răspândită și poate determina distrugeri la nivelul țesutului dentar, ajungându-se într-un final la pierderea dinților.

Tratament de canal

Prin tratamentul de canal sau tratamentul endodontic poate fi salvat dintele care este afectat (se elimină infecția), evitându-se în acest fel extracția.

Extracții dentare

Extracția dentară înseamnă chirurgie orală și presupune metode terapeutice care contribuie la indepărtarea dinților afectați.

Aparate dentare

Ortodonția reprezintă acea ramură a stomatologiei moderne care se ocupă cu diagnosticarea, prevenția si tratarea unor afecțiuni sau anomalii dentare prin intermediul unor aparate dentare.

Urgențe

Acestea nu trebuie să fie neglijate, deoarece pot să producă sechele permanente sau pot să ducă chiar la tratamente mult mai complexe și costisitoare.

Estetică și protetică

Cosmetica dentară cuprinde toate procesele de întreținere și înfrumusețare a dintilor cu scopul de a te bucura de un zâmbet alb și strălucitor.